Take away for enhver smag

Lækker og velsmagende italiensk mad

Hvis du har lyst til lækker og velsmagende italiensk mad, og hvis du gerne vil slippe for at stå i køkkenet hele aftenen, så bestil take away hos Ristorante Bellini. Vi har to autentiske italienske pizzeriaer og restauranter i hjertet af henholdsvis Ebeltoft, og vi tilbereder mad, der smager af Italien, og som hele familien vil kunne lide.

Mulighed for både afhentning og udbringning af mad

Når du bestiller take away hos os, kan du selv vælge, om du ønsker at komme og hente maden hos os, eller om vi skal bringe den ud til dig. Vi tilbyder blandt andet udbringning i Ebeltoft, Knebel og på resten af Djursland.

Uanset om du vælger afhentning eller udbringning, så har vi et stort menukort med lækre italienske retter, og der vil derfor helt sikkert være noget, der falder i din smag – og i resten af familiens. Du kan både vælge månedens menu, pizzaer, pastaretter, sandwichs og børnemenuer som take away, ligesom du også kan vælge både forret, hovedret og dessert, hvis I skal have en hyggelig aften derhjemme.

Bestil take away online nemt og hurtigt

Hos os har du mulighed for at bestille take away nemt og hurtigt, når det passer dig. Du skal bare klikke her, så kommer du ind på bestillingssiden. Det er også her, du finder hele vores menukort og vores priser på de forskellige retter.

Du vælger selv, om vi skal bringe maden ud til en ønsket adresse, eller om du selv kommer og henter den i vores restaurant. Det kan for eksempel være, at I har lyst til at nyde en ægte italiensk pizza på stranden eller i sommerhuset. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at komme forbi restauranten og bestille din take away-mad her, hvis du alligevel er i nærheden.

Har du nogle spørgsmål omkring vores menu i forhold til eksempelvis allergener eller lignende, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Take away udbringning:

Torsdag - Lørdag : Kl. 11.00 - 21.00

Vi tilbyder autentisk italiensk passion

Oplev den hyggelige

​italienske stemning

pasta-groen

Kontakt os​

Har du spørgsmål omkring vores menukort, selskaber eller take-away? Kontakt os gerne ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Ønsker du at modtage tilbud *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ristorante Bellini - Ebeltoft

Nytorv 1

8400 Ebeltoft

Mandag- ​Søndag: 11-21​

Kontaktoplysninger

Ebeltoft

Tlf.: 86 34 61 62

Mail: tempo8400@hotmail.com

CVR: 39494566​