Familierestaurant med ægte italiensk mad

Italiensk restaurant for hele familien

Leder du efter en familierestaurant, der serverer lækker og velsmagende italiensk mad for både store og små? Så besøg os hos Ristorante Bellini. Vi er en autentisk italiensk familierestaurant med lokationer i hjertet af Ebeltoft, og vi har derfor mange gæster fra både lokalområdet samt fra Knebel og det øvrige Djursland.

​Nyd velsmagende mad i hyggelige omgivelser

Det er vigtigt for os, at der er hyggeligt og rart at spise i vores familierestaurant. Vi har derfor indrettet os med den klassiske italienske stemning i fokus. Det betyder, at I vil blive mødt af de varme farver, der er kendetegnet ved restauranter i Italien, traditionelle italienske vinreoler og meget mere. Vi tilbyder både indendørs og udendørs servering, og vi har i alt 230 siddepladser – så der er plads nok til hele familien.

Udenfor har vi et hyggeligt gårdmiljø, hvor I kan sidde ude og nyde det gode vejr, og en gang imellem spiller vi også live musik. 

​Vi har fokus på at tilberede velsmagende mad i høj kvalitet, som smager af Italien. Vores menukort består af mange forskellige retter til rimelige priser, og der er dermed noget at vælge for enhver smag – og enhver størrelse. Vælg for eksempel mellem:

  • ​Pastaretter
  • Pizzaer
  • Børnemenuer
  • Forretter
  • ​Hovedretter
  • Desserter

Hvis I foretrækker at spise hjemme, kan I også vælge at bestille take away. Maden kan så enten afhentes i restauranten, eller vi kan levere den hjem til jer.

​Kig forbi vores familierestaurant og få en hyggelig aften

Hvis du har lyst til autentisk italiensk mad, så tag familien med og nyd en hyggelig aften i vores familierestaurant. Her er der lækker og velsmagende mad for både børn og voksne, som I kan nyde i hyggelige omgivelser enten indendørs eller udendørs. Vi har masser af siddepladser, så kig endelig forbi og smag en bid af Italien.

Vi tilbyder autentisk italiensk passion

Oplev den hyggelige

​italienske stemning

pasta-groen

Kontakt os​

Har du spørgsmål omkring vores menukort, selskaber eller take-away? Kontakt os gerne ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Ønsker du at modtage tilbud *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ristorante Bellini - Ebeltoft

Nytorv 1

8400 Ebeltoft

Mandag- ​Søndag: 11-21​

Kontaktoplysninger

Ebeltoft

Tlf.: 86 34 61 62

Mail: tempo8400@hotmail.com

CVR: 39494566​