Italiensk pizzeria i hjertet af Ebeltoft

Tag en bid af Italien – besøg et familievenligt italiensk pizzeria

​Hos Ristorante Bellini finder du et ægte italiensk pizzeria i hjertet af Ebeltoft. Har du været på ferie i Italien, så ved du også, hvordan en rigtig italiensk pizza skal smage – og det er også sådan, de smager hos os. Vi er en familierestaurant der serverer velsmagende pizzaer, som man kender dem fra Italien.

Vores restaurant ligger i hjertet af Ebeltoft, og vi har derfor mange gæster fra både lokalområdet, Knebel og hele det øvrige Djursland. Du er velkommen til enten at nyde din pizza i vores hyggelige restaurant, men du kan også tage den med hjem. Du kan enten selv komme og hente maden, eller vi kan bringe den hjem til dig.

I restauranten har vi indrettet os med en autentisk italiensk stemning med varme farver, klassiske italienske vinreoler og en hyggelig gård, hvor du kan sidde udenfor i det gode vejr og slappe af, mens du nyder en lækker pizza. Vi er et børnevenligt italiensk pizzeria, og en gang imellem har vi livemusik, der er med til at sætte stemningen.

Vi har pizzaer for enhver smag

Vi har et bredt udvalg af pizzaer, så der er noget at vælge imellem for enhver smag – og for hele familien. Prøv for eksempel den klassiske Pizza Margaritha med mozzarellaost, tomatsauce og basilikum eller nyd kombinationen af tomat, svampe, artiskokker, marineret oksekød og gorgonzola på vores Pizza Carpaccio.

Du kan finde hele vores store udvalg af pizzaer her.

Bestil din mad online eller besøg vores pizzeria

Hvis du ønsker at spise maden derhjemme, kan du med fordel bestille dine pizzaer online, men du er også altid velkommen til at kigge forbi vores pizzeria for at købe maden til take away eller for at nyde den i vores hyggelige restaurant.

Vi er et ægte italiensk pizzeria med en hyggelig stemning og plads til hele familien. Vi har pizzaer for enhver smag og til rigtig gode priser. 

Vi tilbyder autentisk italiensk passion

Oplev den hyggelige

​italienske stemning

pasta-groen

Kontakt os​

Har du spørgsmål omkring vores menukort, selskaber eller take-away? Kontakt os gerne ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Ønsker du at modtage tilbud *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ristorante Bellini - Ebeltoft

Nytorv 1

8400 Ebeltoft

Mandag- ​Søndag: 11-21​

Kontaktoplysninger

Ebeltoft

Tlf.: 86 34 61 62

Mail: tempo8400@hotmail.com

CVR: 39494566​